vr, 05/05/2017 - 16:09
Christian Pické
zonneboiler

De Vlaamse regering wil de zonneboiler promoten. Maar is jouw huis wel geschikt is voor een zonneboiler of voor zonnepanelen? Vanaf nu kan je dit zelf nakijken op de website van de Vlaamse overheid  www.energiesparen.be/zonnekaart.

Er werd voor ieder dak het zonlicht, de oriëntatie en eventuele schaduw nagekeken. Je kunt zelfs een benaderende berekening maken. Let wel: dit is een benadering. De zonnekaart geeft enkel de zoninstraling, maar misschien is het dak qua constructie niet geschikt of er is ondertussen een wijziging. Ook de installatie is niet noodzakelijk zoals in de benaderende berekening. Wij werken nu reeds met panelen van 280Wp en zelfs 330Wp. Onze zonneboilers behoren tot de krachtigste op de markt en onze boilers hebben 10 cm isolatie.

Wilt U meer informatie? Contacteer ons met opgave van uw adres, dan kijken wij dat ook voor jou na op de zonnekaart om je gericht advies te geven. Kijk gerust eerst de zonnekaart na en vertel ons of de informatie op de zonnekaart volgens jou al dan niet correct is.

Wij voorzien zowel PV panelen als zonneboiler. Beide tegelijk plaatsen levert je zowel een optimalisatie van de beide systemen als een kostenvoordeel.

Vraag nu meer informatie