Groothandel zonnepanelen en zonneboilers

Hernieuwbare energiesystemen zijn in de woningbouw binnenkort niet meer weg te denken, zeker niet in nieuwbouw. De strenge energieprestatie eisen worden steeds strenger. Bovendien liggen de installatie van een zonneboiler en zonnepanelen perfect binnen het bereik van de elektrotechnische installateur. Het vergt een deel opleiding, maar daarbij kan Blu Sky u zeker  helpen. Het is een kleine stap voor u als vakman, maar uw bedrijf kan er een grote sprong mee maken!

Bent u installateur en wilt u de stap zetten naar hernieuwbare energiesystemen? Weet dan dat u op de steun van Blu Sky kan rekenen. Niet alleen met de juiste producten en oplossingen, maar zeker ook met de (technische) begeleiding van uw project. Dit is wat u mag verwachten van Blu Sky:

Als installateur kan u bij Blu Sky, naast gunstige aankoopprijzen, ook rekenen op een volledige service om elk project optimaal uit te voeren:

  • Berekeningen van installaties
  • Opleidingen en assistentie bij uw eerste indienststellingen
  • Dienst-na-verkoop

Wenst u als installateur bij ons aan te kopen? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen u graag om uw projecten tot een perfect einde te brengen.