Vlakke plaat collectoren voor zonneboilers

vlakke plaat zonnecollectorenDe vlakke plaat collectoren zijn ideaal voor gebruik met een zonneboiler, voor het produceren van sanitair warm water. Deze collectoren hebben een buitengewoon hoge energie-efficiëntie dankzij het speciale, zeer lichtdoorlatend en niet-reflecterend glas.

De collectoren vallen in de smaak door hun fraaie vormgeving. Standaard is het frame in donkerblauw gelakt, zodat het onopvallend opgaat in bijna elk dakvlak. Op aanvraag is het frame ook in alle andere RAL-kleuren verkrijgbaar. Optionele randbekledingen zorgen voor een mooie overgang tussen collectorvlak en dak.

Gemakkelijk te monteren

De montage van vlakke plaat collectoren is zeer eenvoudig. Het gewenste aantal collectoren kan parallel worden aaneengeschakeld. De vlakke collectoren zijn ideaal voor montage op het dak, geïntegreerd in het dak en vrijstaande montage, bijvoorbeeld op platte daken.

Het rondom frame en de naadloos uitgevoerde glasplaatafdichting garanderen een langdurige dichtheid en hoge stabiliteit van de collector. Een bijzonder efficiënte isolatie voorkomt warmteverliezen tijdens koudere periodes.

Voordelen van vlakke plaat collectoren

  • Vlakke collector met niet-reflecterende glasplaat voor een bijzonder hoge energie-efficiëntie
  • Duurzame afdichting en hoge stabiliteit
  • Snelle en betrouwbare aansluiting van de meerdere collectoren
  • Geschikt voor vrijstaande montage, opbouw of inbouw